politika privatnosti

1. O nama

WOW Fun Corner zna kako posjetitelji na našoj web stranici cijene svoju privatnost i željeli budete sigurni da smo posvećeni zaštiti i poštivanju tvoje privatnosti. Ova Politika privatnosti govori o tome što možeš očekivati od nas, u vezi s tvojim osobnim podacima, kada posjetiš našu web stranicu, stupiš u kontakt s nama ili upotrijebiš neku od naših usluga, stoga te molimo da je pročitaš.

Želimo ti pružiti personalizirano iskustvo bilo kada, bilo gdje, na svakom uređaju. Za to je potrebno prikupljati osobne podatke. Međutim, želimo da imaš nadzor nad tim osobnim podacima. Želimo da si stalno svjestan gdje i kako se upotrebljavaju tvoji osobni podaci. To nam je iznimno važno.

Tvoji podaci i tvoje povjerenje su nam od presudne važnosti, stoga se obvezujemo da tvoje privatne podatke prikupljene prilikom korištenja ove web stranice nećemo prodavati ili iznajmljivati trećim osobama niti ih javno objavljivati.

 

2. Kako koristimo tvoje podatke

Podaci koji te osobno identificiraju mogu obuhvaćati tvoje ime, adresu e-pošte i druge podatke koji su vezani uz tvoj identitet. Koristimo ih na više različitih načina – ovisno o informacijama i njihovoj namjeni. Ipak, tvoj osobne podatke prikupljamo samo u slučaju kada si nam ih dobrovoljno dostavio, osim određenih osobnih podataka koje prikupljamo putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za našu web stranicu, a čiji je prijenos potreban za upotrebu internetskih komunikacijskih protokola.

Podaci koje prikupljamo koriste se na slijedeće načine:

– za poboljšanje rada web stranice i kako bi osigurali da je njezin sadržaj bude tebi što relevantniji

– kako bi osigurali da se sadržaj naše web stranice prikazuje na optimalan način za tvoje postavke preglednika

– za administraciju naše web stranice, u statističke i anketne svrhe, za otklanjanje problema, analizu podataka i poboljšanje korisničkog iskustva

– kako bi tu pružili podatke koje tražiš od nas

 

3. Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene u lokalnoj memoriji tvojeg uređaja kojim pristupaš našoj stranici, koje pomažu u pružanju prilagođavanja sučelja internetskog preglednika.

Naša web stranica prikuplja isključivo neophodne kolačiće tijekom i za vrijeme tvoje posjete stranicama za osiguravanje funkcionalnosti stranice i ne prikuplja tvoje osobne podatke putem kolačića. Zbog toga nije ni potrebna tvoja prethodna privola, ali mi želimo da ti znaš sve detalje kako upravljamo kolačićima.

Kolačići koje naša stranica prikuplja:

Kolačić: PH_HPXY_CHECK                                   

Vrsta: privremeni (Session)                   

Svrha: Ovaj kolačić koristi se za spremanje podataka o trenutnoj sesiji.

Kolačić: pll_language                                           

Vrsta: funkcionalni (Functional)         

Svrha: Ovaj kolačić pohranjuje kod jezika zadnje pregledane stranice.

Kolačić: _gat_gtag_UA_132668919_1         

Vrsta: statistički (Analytics)         

Svrha: Ovaj kolačić postavlja Google i koristi se za razlikovanje korisnika.

Kolačić: _gid                                                               

Vrsta: statistički (Analytics)        

Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics. Kolačić se koristi za pohranu podataka o tome kako posjetitelji koriste web stranicu i pomaže u stvaranju izvješća o analizi rada web stranice. Prikupljeni podaci uključuju broj posjetitelja, izvor odakle su došli i stranice posjećene u anonimnom obliku.

Kolačić: _ga                                   

Vrsta: statistički (Analytics)        

Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics. Kolačić se koristi za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama, kampanjama i praćenje upotrebe web stranice za izvješće o analizi web stranice. Kolačići anonimno pohranjuju podatke i dodjeljuju nasumično generiran broj za identifikaciju jedinstvenih posjetitelja.

4. Kontakt forma i e-mail

Ukoliko nas odlučiš kontaktirati putem kontakt forme ili e-maila, možemo pohraniti tvoj upit i naš odgovor kako bi mogli unaprijediti uslugu koju ti pružamo, te lakše pratiti našu korespondenciju radi lakše buduće komunikacije.

5. Tvoja prava

Vezano za prikupljanje i obradu tvojih osobnih podataka, osiguravamo ti sljedeća prava:

– pravo na prigovor

U svakom trenutku možeš uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU u kojoj imaš uobičajeno boravište ili mjesto rada, ukoliko smatraš da naša obrada tvojih osobnih podataka nije zakonita. Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su: AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP), Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb, Telefon: +385 1 4609 000, Fax: +385 1 4609 099, e-mail: azop@azop.hr, Web: https://azop.hr

– pravo na pristup osobnim podacima koje prikupljamo o tebi
– pravo na ispravak netočnih osobnih podataka
– pravo na brisanje osobnih podataka u uvjetima kada smo u mogućnosti to napraviti
– pravo na ograničenje obrade tvojih osobnih podataka
– pravo na prenosivost podataka

U svrhu ostvarivanja vaših prava, možeš nas kontaktirati na hello@wowfuncorner.com.

U opsegu u kojemu obrađujemo tvoje osobne podatke na temelju tvoje privole, imaš pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju tvoje privole prije njezina povlačenja.

U pogledu obrade tvojih osobnih podataka također imaš pravo na pritužbu nadzornom tijelu  lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka države tvojeg uobičajenog prebivališta, mjesta tvojeg rada ili zbog potencijalnog kršenja tvojih prava.

6. Izmjene politike

Ovu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka Gentleman Creative Agency može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na Internet stranici www.wowfuncorner.com. Zato te pozivamo da povremeno pregledaš ovu Politiku privatnosti. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo ga da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu wowfuncorner.com.

Izmjena Politike privatnosti i uvjeta korištenja osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici wowfuncorner.com. Nastavak uporabe internetske stranice od strane korisnika nakon stupanja izmjena na snagu, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.

 

 

7. Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku možeš poslati na adresu GENTLEMAN CREATIVE AGENCY j.d.o.o., Varaždinska 43, Gornji Kućan, 42000 Varaždin ili na adresu elektroničke pošte hello@wowfuncorner.com.

Zadržavamo pravo tekst ove Politike privatnosti povremeno prilagođavati i unaprjeđivati, prije svega u svrhu poštivanja zakonskih promjena, odnosno, promjena u svrhama i načinima obrade.

Međutim, tvoja prava koja proizlaze iz ove Politike privatnosti ili iz odgovarajućih zakonskih propisa nećemo ograničavati. U slučaju da dođe do promjena pravila koja mogu utjecati na tvoja prava, o tome ćemo te obavijestiti pravovremeno i izravno na prikladan način.